info@firaindilletres.cat
Notícies

La visita guiada a la Casa Dalí de Portlligat i introducció a la lectura de ‘La vida secreta de Salvador Dalí’ exhaureix places en menys de 48 hores

Feia temps que Indilletres tenia ganes d’oferir activitats complementàries que anessin més enllà de la fira de llibres a la Bisbal, que enguany celebra la seva cinquena edició. I l’organització ha posat fil a l’agulla: el proper dissabte 15 d’octubre juntament amb la Fundació Gala-Salvador Dalí, proposa una visita guiada i introducció a la lectura de ‘La vida secreta de Salvador Dalí’, amb Marina Porras i Enric Vila. L’activitat es farà de 2/4 de 4 a les 6 de la tarda a un entorn ideal per a la proposta: a la Casa Salvador Dalí de Portlligat.

L’acte es va anunciar aquest divendres a la tarda a través de les xarxes socials i era necessari fer reserva prèvia per assistir-hi. L’aforament, doncs, era limitat i ahir, diumenge, ja s’havien exhaurit totes les places.

‘La vida secreta de Salvador Dalí’ és un llibre autobiogràfic escrit i il·lustrat per Salvador Dalí l’any 1942 sobre passatges de la seva vida fabulats i novel·lats. Dona una visió dels seus inicis en la pintura, les seves vivències d’infància i escolars, la seva relació amb Gala, Paul Éluard i altres coetanis seus que tant el van influenciar; a la vegada que deixa veure el seu procés creatiu mitjançant el mètode denominat per ell mateix «mètode paranoic-crític».

You might be interested in …