info@firaindilletres.cat
Notícies

La 5a edició de la fira Indilletres obre el període d’inscripcions per a les editorials interessades

La fira d’editorials independents de la Bisbal d’Empordà celebrarà enguany una cinquena edició ja consolidada, després de l’èxit dels darrers anys tan d’expositors com de visitants. Mantenint les dates i localitzacions anteriors, l’Indilletres tindrà lloc el primer cap de setmana de desembre al Pavelló Firal i a la Biblioteca Lluïsa Duran de la població.

L’organització obre el període d’inscripció aquest dilluns 14 de març per a totes les editorials interessades en participar com a expositor a la fira. A diferència de les altres edicions, les editorials interessades en participar-hi han d’omplir el formulari següent abans del 18 d’abril.

D’altra banda, l’equip ja està treballant en la programació dels diferents debats, presentacions, tertúlies i actes culturals que ompliran les dues jornades de la fira, així com en l’entrega del IV Premi Llucieta Canyà a la millor crítica literària publicada. També s’està preparant una sorpresa ben especial per a commemorar aquesta cinquena edició, en la qual s’espera superar els prop de 5.000 visitants que va rebre la fira l’any passat, i augmentar en la mesura que sigui possible, el nombre d’expositors.

Indilletres segueix sent possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal, Òmnium Cultural, la Diputació i Edicions Sidillà.

You might be interested in …