Recital poètic: 'Canigó'

Data: 02 Juny a les 18:30
Espai: Ajuntament - Sala de Reunions

A càrrec de Lluís Soler. 

El poema Canigó de Jacint Verdaguer, a mig camí entre la història i la llegenda, canta l’origen de la nació catalana. És un poema que expressa un passat comú d’un territori sense fronteres, format per gent d’una mateixa llengua, la llengua que ens uneix a banda i banda del Canigó. Una obra literària fundacional, un cant a la pàtria, que s’ha transmès de generació en generació i forma part de l’imaginari col·lectiu de tots els catalans.
 
En uns moments que el país trontolla, us proposem sentint-lo recitar de bell nou per Lluís Soler un dels millors  mestres en prosòdia del país, convençuts que mentre perduri la muntanya del Canigó, perviurà el Canigó poema, i amb ell, la pàtria que entre tots anem construïm incessantment.
 
Lluís Soler és actor de teatre, cinema i televisió i rapsode. La seva trajectòria és molt extensa, més de 80 obres de teatre, 19 pel·lícules i 21 treballs de televisió.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies