Lliurament de la 3a edició del Premi Llucieta Canyà de crítica literària publicada

Data: 04 Desembre a les 11:15
Espai: Pavelló Firal

Després de l’acte inaugural a càrrec de Torra, es farà un dels punts destacats de la fira de llibres bisbalenca: l’acte de lliurament del que serà el III Premi Llucieta Canyà de Crítica Literària publicada, que enguany serà entregat per la bisbalenca Anna Pascual. 

Si l’any passat se’l va endur Eva Vázquez, el 2019 va ser per Pere Antoni Pons: un jurat format per membres d’Indilletres escull entre ressenyes publicades a mitjans tradicionals (revistes i diaris) i a mitjans digitals del darrer any. Tal com diuen les seves bases, el Premi Llucieta Canyà de crítica literària publicada té present els articles que destaquen la interpretació, la contextualització de l’obra objecte de la crítica i l’argumentació de la ressenya. I és que Indilletres entén que el gènere de la crítica literària, a més de constituir per si mateix una peça amb valor i qualitats literàries, ha de ser l’esquer perquè el lector corrent de la premsa decideixi llegir el llibre objecte de la crítica o, com a mínim, disposi dels suficients arguments per decidir si fer-ho.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies