La força de la llengua: Indilletres acollirà 4 contacontes amb tots els accents del català

Cada cop falta menys per la quarta edició de l’Indilletres, que serà els dies 4 i 5 de desembre a la Bisbal d’Empordà. Un dels punts destacats de la programació de la fira de llibres d’enguany és el compendi d’actes que l’organització ha anomenat La força de la llengua: al llarg del cap de setmana l’escenari del Pavelló Firal acollirà un total de 4 contacontes per a tots els públics que brindarà l’oportunitat de sentir tots els accents del català.

La proposta arrencarà el dissabte a les 16.30 h amb contes de les Illes, a càrrec de la Francesca Vadell; que vindran seguits, a les 17 h, de contes del Rossellò, de la mà d’en Gerard Jacquet. Diumenge continuarà, també a les 16.30 h, amb la Pepa Contes, que explicarà contes del Principat; i culminarà mitja hora més tard amb contes del País Valencià a càrrec de la Mercè Climent.

Contribuir positivament en el panorama cultural del país
Indilletres va néixer l’any 2018 gràcies a un grup de veïns que volia organitzar una fira d’editorials independents a la Bisbal d’Empordà. També hi participa la Biblioteca Lluïsa Duran i compta amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, de la Generalitat de Catalunya, d’Òmnium Cultural, de la Federació de Comerç de la Bisbal d’Empordà i d’Edicions Sidillà. Indilletres prepara la seva quarta edició amb ganes, empenta i amb l’objectiu de contribuir positivament a afermar el panorama cultural del país. L’organització vol promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors d’aquí i de fora. Amb la voluntat de contribuir a fer una cultura més participativa i més oberta a tothom, Indilletres vol arrelar-se a un país que es va fent amb «una empenta imparable».

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies